Omat tiedot

"Omat tiedot" -osion löydät palvelun mustasta yläpalkista.

"Omat tiedot" -osiossa voit muokata yhteystietojasi sekä vaihtaa salasanasi ja käyttäjätunnuksesi palveluun.

Ammattilaisena voit tallentaa "Omat tiedot" -osioon myös koulutus- ja pätevyystietosi, jotta saat ne jatkossa helposti kopioitua "Omat tiedot" -osiosta tarvittaville hakemuksille:

1. Klikkaa ”Olen ammattilainen” -valintaa.

2. Täydennä koulutus- ja pätevyystiedot niille varattuihin kenttiin.

3. Lisää liitteet klikkaamalla ”Lisää tiedosto”. Mikäli liitteitä on useampia, tulee nämä lisätä yksitellen.

4. Täydennettyäsi tiedot klikkaa ”Tallenna”.