Omat tiedot

"Omat tiedot" -osion löydät palvelun mustasta yläpalkista.

"Omat tiedot" -osiossa voit muokata yhteystietojasi sekä vaihtaa salasanasi ja käyttäjätunnuksesi palveluun.

Ammattilaisena voit tallentaa "Omat tiedot" -osioon myös koulutus- ja pätevyystietosi, jotta saat ne jatkossa helposti kopioitua "Omat tiedot" -osiosta tarvittaville hakemuksille. Aloita tietojen lisääminen klikkaamalla ruutua ”Olen ammattilainen”. Klikkaus avaa osion pätevyystietojen täydentämistä sekä esimerkiksi todistusten ja CV:n lisäämistä varten. Täydennä koulutus- ja pätevyystiedot niille varattuihin kenttiin. Lisää tämän jälkeen haluamasi liitteet klikkaamalla ”Lisää tiedosto”. Valitse liitteen tyyppi pudotusvalikosta ja hae liite klikkaamalla ”Selaa”. Etsi tietokoneeltasi haluamasi tiedosto, valitse se ja klikkaa ikkunasta painiketta ”Lisää”. Mikäli liitteitä on useampia, tulee nämä lisätä yksitellen. Täydennettyäsi tiedot klikkaa ”Tallenna”.