Sijainnin määrittäminen

Aloita hakemuksen tekeminen klikkaamalla vihreää ”Tee hakemus” -painiketta.

Määritä tämän jälkeen sijainti hankkeellesi. Määritä hankkeen sijainti kirjoittamalla osoite sille varattuun kenttään ja klikkaa ”Hae”

Sijainnin valitsemisen jälkeen tarkista, että kiinteistötunnus-, osoite- ja kuntatiedot ovat oikein.

Käytettävän osoiteaineiston epätarkkuuden johdosta haun tulos voi joissain tapauksessa kohdistua katualueelle tai jopa naapurikiinteistölle. Korjaa kiinteistö tarpeen vaatiessa oikeaksi klikkaamalla kartalta oikeaa kiinteistöä. Kiinteistötunnus sekä osoite- ja kuntakenttä päivittyvät uuden sijainnin mukaisesti.

Mikäli osoitenumero ei täsmää, mutta kiinteistötunnus on oikein, voit päivittää osoitteen kirjoittamalla sen sille varattuun kenttään.

Pääset eteenpäin klikkaamalla ”Jatka”.