Lupapisteen päivitys 3.7.2019

Lupapisteen päivitys 3.7.2019 


PATE-PÄÄTÖSTEN PÄIVÄMÄÄRIEN LASKENTAVIRHE KORJATTU


Lupapisteen päätöksentekotoiminnallisuudessa ollut päätöspäivien laskentavirhe on korjattu. Päätöspäivien laskennassa luvan "lainvoimaisuuspäivä", "aloitettava viimeistään" tai "luvan voimassaolo" ei huomio enää viikonloppuja tai pyhiä. Ainoastaan päätöksen antopäivämäärän sekä julkipanopäivämäärän ohittaa viikonlopulle tai pyhille asettuvat päivät.


YLEISTEN ALUEIDEN LASKUN MUODOSTUKSEN TOIMINNOT TUOTANNOSSA


Yleisten alueiden laskun muodostuksen toiminnot ovat nyt käytettävissä niillä kunnilla, joilla on Lupapisteen päätöksentekotoiminnallisuus ”Pate” käytössään. Huomaattehan, että integraatioita ei ole mahdollista hyödyntää, jos niitä ei ole erikseen kytketty päälle. Integraatiot on tehtävä kuntakohtaisesti.


Uuden laskun muodostaminen onnistuu hankkeen ”Laskutus” välilehdeltä löytyvästä ”Uusi lasku”-painikkeesta. Työluville lupa-aika lasketaan automaattisesti käyttäjän nähtäville ja on muokattavissa tarpeen mukaan.KUNTA GML-VERSION NOSTON VALMISTELU MENEILLÄÄN


Kunta GML-version noston valmistelu on meneillään. Tiedotamme asiasta lisää myöhemmin.


VIRANOMAISTEN TIEDOSTOPANKKI


Viranomaisen tiedostopankki on tarkoitettu viranomaisten väliseen tiedostojen jakoon. Tiedostopankkiin viranomaiset voivat lisätä kuvia, asiakirjoja yms., jotka liittyvät hankkeeseen mutta eivät ole varsinaisia hankkeen liitteitä.Mikäli haluatte ottaa toiminnallisuuden käyttöön, olettehan yhteydessä Lupapisteen tukeen.


Ohjeita löydätte tarvittaessa täältä: https://tuki.lupapiste.fi/fi/support/solutions/articles/15000024009-viranomaisen-tiedostopankki


Kirjaudu lähettääksesi kommentin