Lupapisteen päivitys 30.1.2019

Usean liitteen päivittäminen yhtä aikaa

Uudistuksen myötä hankkeelle on mahdollista päivittää uusi versio useasta liitteestä yhtä aikaa. Päivitettävät liitteet tunnistetaan tiedostonimestä, joten päivitettävien liitteiden tiedostonimet tulee olla täsmälleen samat kuin aiemmin lisättyjen, nyt päivitettävien liitteiden tiedostonimet.


Toimintoa on mahdollista käyttää ainoastaan liitteiden päivittämiseen: mikäli liitteestä ollaan lisäämässä ensimmäistä versiota hankkeelle, lisätään tämä uutena liitteenä samalla tavoin kuin tähänkin asti.


Päivittääksesi useita liitteitä klikkaa "Päivitä liitteet" -painiketta "Suunnitelmat ja liitteet" -välilehden ylälaidassa.Valitse uudet versiot päivitettävistä liitteistä omalta laitteeltasi. Lupapiste listaa tiedostot, joiden päivittäminen onnistuu, sekä huomauttaa, mikäli hankkeelle yritetään lisätä kokonaan uutta liitettä.Viimeistele liitteiden päivittäminen klikkaamalla "Päivitä liitteet".


 

Tieto päätöksen tekijästä ja sopimuksen allekirjoittajasta päätöspohjiin

Uudistuksen myötä Pate-päätöspohjiin on mahdollista lisätä tieto päätöksen tekijästä päätöksen valmistelijan lisäksi. Sopimusten kohdalla uudistus tarkoittaa, että sopimuspohjaan voi lisätä sekä sopimuksen laatijan, että sopimuksen allekirjoittajan.


Uudistus mahdollistaa selkeämmän erottelun päätöksen valmistelijan ja tekijän välille. Mikäli tieto päätöksen tekijästä tai sopimuksen allekirjoittajasta halutaan ottaa käyttöön, tulee nämä lisätä pääkäyttäjän toimesta päätöspohjiin.

 

Muutos- ja jatkoaikaluvat arkistonhoitajan työjonoon

"Asia käsitelty"-tilassa olevat hankkeet nousevat arkistonhoitajan työjonoon. Kyseinen tila on käytössä muutos- ja jatkoluvilla.

 • Ikävä kyllä ei tule onnistumaan tämä :(

  image

  Suunnittelija nimeävät usein tiedostonsa siten, että versio kirjain tiedostonimessä.

  Vai tuleeko napin painalluksen jälkeen ISO inforuutu jossa kerrotaan tuo, että tiedostonnimi tulee olla täsmälleen sama?

  Nyt he tulevat vetämään suunnitelmat nippuna tuonne ja versiointi ei onnistu :(


  Joskus lähetin tällaisen ehdotuksen, mutta ei menny tuotantoon...

  image

  Että semmosta :)

 • Hei Tommi


  kiitos palautteesta, konvertoin tästä tiketin meidän tuelle niin selvittävät asiaa eteenpäin ja pitävät sinutkin ajantasalla.


  t. Ilona

 • Hei! Tästä uudesta liitteen lisäyksestä on pidetty 26.2.2019 webinaari, josta on katsottavissa tallenne

Kirjaudu lähettääksesi kommentin