Lupapisteen päivitys 17.1.2019

PARANNUKSIA LIITELISTAUKSEEN

  • Liitekohtaiselle sivulle pääsee klikkaamalla liitteen sisältöä, joka on listalla vasemmassa reunassa. Aikaisemmin tässä kohtaa näytettiin liitetyyppi.
  • Itse tiedoston saa auki klikkaamalla liitetiedoston nimeä sisällön alta.
  • Liitesivulla päätason otsikoiden alla liitteet jatkossa aakkostetaan Sisältö-kentän mukaan.
  • Jotta lisätyt liitteet erottuvat paremmin, tyhjien liitepohjien ulkoasua on muokattu.
  • Liitteen tilasta kertovat ikonit näytetään jatkossa liitetyypin alla listan keskivaiheilla.
  • Hankkeen osapuoliin liittyvät liitteet on listattu Osapuolet -kokonaisuuden alle ja Osapuolet -kokonaisuus on siirretty viimeiseksi Hakemuksen liitteet -osiossa.
  • ”Lataa tiedosto”-painikkeita karsitaan ja tiedoston kokoa ei enää näytetä listauksessa.
  • Jos lisätty liite ei ole arkistokelpoinen (ei PDF/A), tieto näytetään punaisena info-merkkinä listan vasemmassa reunassa.


Kuva: Uudistunut liitenäkymä.


PÄÄTÖKSEN PÄIVÄMÄÄRÄ HANKKEET-SIVULLA

Päätöksen päivämäärä näytetään Hankkeet-sivulla päätöksen saaneilla hakemuksilla eli Rakentaminen-välilehdellä olevilla hankkeilla. Päätöspvm-otsikkoa klikkaamalla voi myös lajitella listaa tuoreimmasta tai vanhimmasta päätöspäivästä lukien.


Kuva: Hankkeiden lajittelu päätöspäivän mukaan Hankkeet-sivulla.


LUPAPISTE-PÄÄTÖKSIIN PINTA-ALAT JA TILAVUUDET

Lupapisteen päätöksenteko-toiminnallisuudella tehtyihin rakennusvalvonnan päätöksiin eli rakennusvalvonnan PATE-päätöksiin tulostetaan kaikkien uutta rakentamista tai laajennusta koskevien toimenpiteiden pinta-alat (kerrosala, rakennusoikeudellinen kerrosala, kokonaisala) ja tilavuudet yhteenlaskettuina.


PÄÄKÄYTTÄJÄRAPORTEISSA MYÖS PATE-PÄÄTÖKSET MUKANA

Pääkäyttäjäasetuksissa ladattavissa raporteissa ”Jätetyt hakemukset” ja ”Päätöksen saaneet hakemukset” huomioidaan myös PATE-päätökset ja Lupapisteessä käsin annetut päätökset.


ONKALON PÄIVITTYMINEN KORJAUSTEN JÄLKEEN

Lupapisteen pysyväisarkisto Onkalossa dokumentin metatietojen muokkauksen jälkeen tehty tallennus päivittyy jatkossa heti myös käyttöliittymällä – muutos on siis heti nähtävissä Tallenna-painikkeen klikkauksen jälkeen.

Kirjaudu lähettääksesi kommentin